tips en technieken voor een explosieve ervaring (2024)

Ontdek Uw Aantal Engel

Dit artikel biedt een uitgebreide handleiding over de cowgirl seks positie en zijn populaire variant, de omgekeerde cowgirl-positie . Het schetst basisprincipes zoals lichaamspositionering voor de cowgirl seks positie en tips voor hoe je omgekeerde cowgirl doet makkelijker. Het artikel biedt ook advies over beste omgekeerde cowgirl technieken, hoe je een cowgirl berijdt als een professional , waardoor opwinding wordt toegevoegd seks in cowgirl-stijl variaties, en het begrijpen van de fysieke en emotionele aspecten.

Samenvattend leert deze gids alles over de klassieker cowboy seks positie en hoe te beheersen omgekeerde cowgirl-sekspositie variaties zoals omgekeerde cowboypositie . Het biedt instructies over de basisprincipes, zoals wat is de cowgirl-positie en deskundige technieken voor beter omgekeerde cowgirl-stijl En sekspositie van een koemeisje ervaringen. Door de tips op te volgen hoe je een omgekeerde cowgirl berijdt En Hoe doe je een cowgirl-positie? kunnen koppels de intimiteit vergroten en nieuwe seksuele genoegens ontdekken.

Als het om seksuele ervaringen gaat, is de cowgirl-positie een klassieke favoriet. Deze krachtige en intieme positie zorgt voor een scala aan sensaties en controle, waardoor het voor veel paren een favoriete keuze is. Of je nu nieuw bent in de wereld van cowgirl of je techniek wilt verbeteren, dit artikel begeleidt je door de ins en outs van deze dynamische positie.

Eerst en vooral is het essentieel om de basisprincipes van de cowgirl-positie te begrijpen. In deze positie zit de vrouw schrijlings op haar partner, met haar gezicht naar hem toe. Ze heeft de macht om het tempo, de diepte en de penetratiehoek te bepalen, waardoor ze een gevoel van controle en keuzevrijheid krijgt. Deze positie zorgt ook voor gemakkelijke toegang tot de cl*tor*s, waardoor het een uitstekende optie is voor cl*torale stimulatie.

Om de cowgirlpositie nog aangenamer te maken, is het belangrijk om met je partner te communiceren en met verschillende technieken te experimenteren. Een tip is om het ritme en de snelheid van je bewegingen te variëren. Langzaam met je heupen in een cirkelvormige beweging knarsen of heen en weer wiegen kan het plezier voor beide partners vergroten. Wees niet bang om je partner te vragen wat voor hem/haar goed voelt en wat hij/zij graag anders zou willen doen.

Een andere techniek is om naar voren of naar achteren te leunen, waarbij de hoek en penetratiediepte worden gewijzigd. Voorover leunen kan de stimulatie van de cl*tor*s vergroten, terwijl achterover leunen voor een diepere penetratie kan zorgen. Experimenteer met verschillende hoeken om te ontdekken wat het beste werkt voor het plezier van jou en je partner. Vergeet niet dat communicatie en feedback essentieel zijn om een ​​bevredigende ervaring voor beide partners te garanderen.

christopher plummer nettowaarde

Vergeet ten slotte de kracht van uw handen en lichaam niet tijdens de cowgirl-positie. Gebruik je handen om het lichaam van je partner te verkennen, zijn erogene zones te plagen en de algehele ervaring te verbeteren. Bovendien kunt u de positie van uw lichaam veranderen om het plezier te maximaliseren. Het buigen van uw rug, achterover leunen of zelfs het verplaatsen van uw benen kan verschillende sensaties geven en het genot intensiveren.

Over het algemeen is de cowgirl-positie een veelzijdige en opwindende optie voor koppels om te verkennen. Door met verschillende technieken te experimenteren, met uw partner te communiceren en uw eigen verlangens te omarmen, kunt u een plezierige ervaring creëren die ervoor zorgt dat beide partners tevreden zijn en meer willen.

Grondbeginselen van de sekspositie van Cowgirl

De cowgirl-sekspositie, ook wel vrouw-op-top of rijden genoemd, is een populaire en veelzijdige positie waarbij de vrouw de controle heeft. In deze positie gaat de vrouw schrijlings op haar partner zitten en berijdt hem, waarbij ze het tempo, de diepte en de penetratiehoek dicteert. Het zorgt voor diepe intimiteit, oogcontact en stimulatie van de cl*tor*s, waardoor het een favoriet is onder veel koppels.

Om in de cowgirl-positie te komen, gaat de man plat op zijn rug liggen, terwijl de vrouw zichzelf bovenop hem positioneert, met het gezicht naar hem toe of van hem af. Ze kan haar handen gebruiken om zichzelf op zijn borst te steunen, of om op haar handen te leunen voor extra stabiliteit en controle. De vrouw kan dan beginnen haar heupen cirkelvormig, op en neer of heen en weer te bewegen, afhankelijk van wat voor haar en haar partner het prettigst voelt.

Een van de belangrijkste voordelen van de cowgirl-positie is dat de vrouw hierdoor de diepte en hoek van de penetratie kan controleren, waardoor het gemakkelijker wordt om haar G-spot te stimuleren of zich op andere erogene zones te richten. Het zorgt ook voor gemakkelijke toegang tot de cl*tor*s, hetzij voor zelfstimulatie, hetzij voor handmatige of orale stimulatie van haar partner.

Communicatie en experimenteren zijn de sleutelwoorden als het gaat om de positie van een cowgirl. Beide partners moeten zich op hun gemak voelen bij het bespreken van hun wensen en voorkeuren, en moeten bereid zijn verschillende variaties en technieken uit te proberen om te ontdekken wat voor hen het beste werkt. De vrouw kan experimenteren met verschillende snelheden, ritmes en bewegingshoeken, terwijl de man feedback en begeleiding kan geven om hun wederzijds plezier te vergroten.

Over het geheel genomen biedt de cowgirl-positie een reeks voordelen, van verhoogde intimiteit en controle tot verbeterde cl*torale stimulatie en toegang tot de G-spot. Door deze positie te verkennen en ermee te experimenteren, kunnen koppels nieuwe niveaus van plezier en verbinding in hun seksuele repertoire ontdekken.

Wat is de koeienhouding voor seks?

De koeienhouding, ook wel bekend als de cowgirl-positie, is een populaire seksuele positie waar veel koppels van genieten. In deze positie zit de vrouw schrijlings op de man en neemt zij de controle over de seksuele ervaring. Het maakt diepe penetratie mogelijk en geeft de vrouw de mogelijkheid om het ritme en tempo van de seksuele ontmoeting te beheersen.

In de koeienhouding kan de vrouw rechtop zitten of naar voren leunen, afhankelijk van wat voor beide partners prettig en prettig voelt. De man kan ook helpen door zijn handen te gebruiken om het lichaam van de vrouw aan te raken en te strelen, wat bijdraagt ​​aan de algehele zintuiglijke ervaring.

Deze positie wordt vaak geprefereerd door koppels die van intimiteit houden, omdat het face-to-face interactie en oogcontact mogelijk maakt. Het kan ook eenvoudig worden aangepast om extra sensaties toe te voegen, zoals het gebruik van een vibrator of het opnemen van bondage-elementen.

De koeienhouding is veelzijdig en kan worden aangepast aan de voorkeuren en het comfortniveau van beide partners. Het kan een geweldige manier zijn om verschillende diepten en hoeken van penetratie te verkennen, wat voor beide individuen tot meer seksueel genot leidt.

Communicatie en toestemming zijn essentieel bij het uitoefenen van de cowgirl-positie of enige andere seksuele activiteit. Het is belangrijk om verlangens, grenzen en voorkeuren openlijk met uw partner te bespreken om een ​​wederzijds plezierige en bevredigende ervaring te garanderen.

De omgekeerde cowgirl beheersen

Als het gaat om de wereld van seksuele posities, is de omgekeerde cowgirl een populaire keuze voor veel paren. Deze positie zorgt niet alleen voor een diepe penetratie, maar geeft de vrouw ook controle over het ritme en tempo van de seksuele ontmoeting. Volg deze tips en technieken om de reverse cowgirl echt onder de knie te krijgen:

1. Communicatie is de sleutel: Voordat u de omgekeerde cowgirl probeert, moet u een open en eerlijk gesprek met uw partner voeren over hun comfortniveau en voorkeuren. Het is belangrijk om grenzen te stellen en ervoor te zorgen dat beide partners zich veilig en gerespecteerd voelen.

2. Doe het rustig aan: Bij de overgang naar de omgekeerde cowgirl-positie is het belangrijk om het rustig aan te doen en rekening te houden met elkaars lichaam. Deze positie kan intens zijn, dus als u er geleidelijk aan in gaat werken, kunt u ongemak of pijn helpen voorkomen.

3. Vind de juiste hoek: Experimenteer met verschillende hoeken om de hoek te vinden die voor beide partners het beste voelt. De vrouw kan iets achterover leunen om de penetratiehoek aan te passen, waardoor maximaal genot voor beide partners mogelijk is.

4. Gebruik je handen: de omgekeerde cowgirl-positie zorgt voor veel praktische actie. De vrouw kan haar handen gebruiken om de borst van haar partner te strelen, hun tepels te plagen of zichzelf extra te stimuleren. Wees niet bang om creatief te worden en te ontdekken wat goed voelt voor jullie beiden.

5. Mix het door elkaar: de omgekeerde cowgirl-positie hoeft geen statische, eendimensionale ervaring te zijn. Experimenteer met verschillende bewegingen, zoals knarsen, stuiteren of heen en weer wiegen, om het ritme en de beweging te vinden die voor beide partners het prettigst aanvoelen.

Vergeet niet dat het beheersen van de reverse cowgirl tijd en oefening kost. Wees geduldig met uzelf en uw partner terwijl u deze opwindende en intieme positie verkent. Geniet van de reis om te ontdekken wat het beste werkt voor jullie beiden, en wees niet bang om onderweg te communiceren en feedback te geven.

Hoe doe je de reverse cowgirl makkelijker?

De omgekeerde cowgirl-positie kan voor sommigen een beetje uitdagend zijn, maar met de juiste techniek en oefening kan het veel gemakkelijker en leuker worden. Hier zijn enkele tips om de omgekeerde cowgirl-positie gemakkelijker te maken:

1. Communicatie is de sleutel: Zorg ervoor dat u, voordat u in de functie komt, met uw partner communiceert over wat goed voelt en wat niet. Dit zal jullie helpen om van de ervaring te genieten en een comfortabel ritme te vinden.

2. Begin langzaam: Wanneer u voor het eerst de omgekeerde cowgirl-positie probeert, begin dan langzaam en verhoog geleidelijk de snelheid en intensiteit. Dit zal u helpen een comfortabel tempo te vinden en ongemak of pijn te voorkomen.

3. Gebruik uw handen ter ondersteuning: Om het gemakkelijker te maken uw bewegingen in evenwicht te brengen en te controleren, kunt u uw handen gebruiken om uzelf te ondersteunen door ze op de dijen van uw partner of op het bed te plaatsen. Dit geeft je meer stabiliteit en controle tijdens de beweging.

4. Leun achterover: Om wat druk van uw benen te halen en de positie gemakkelijker te maken, kunt u proberen iets achterover te leunen. Hierdoor wordt een deel van het gewicht verplaatst en ontstaat er een comfortabelere penetratiehoek.

5. Experimenteer met hoeken: Wees niet bang om met verschillende hoeken en posities te experimenteren om erachter te komen wat het beste werkt voor jou en je partner. Het aanpassen van de hoek van uw heupen kan de positie voor u beiden gemakkelijker en aangenamer maken.

6. Neem pauzes: Als u zich moe of ongemakkelijk begint te voelen, aarzel dan niet om pauzes te nemen. Je kunt van positie veranderen of overschakelen naar een andere activiteit om het voor beide partners leuk te houden.

Houd er rekening mee dat elke persoon anders is, dus wat voor het ene stel werkt, werkt mogelijk niet voor het andere. Het is belangrijk om te communiceren, te onderzoeken en te ontdekken wat het beste voelt voor u en uw partner. Met oefening en geduld kan de omgekeerde cowgirl-positie voor beide partners gemakkelijker en aangenamer worden.

Plezier vergroten: tips voor cowgirlvariaties

De cowgirl-positie biedt een scala aan opwindende mogelijkheden voor beide partners om meer plezier en intimiteit te ervaren. Door verschillende varianten van de cowgirlpositie te verkennen, kun je nieuwe sensaties ontdekken en je seksuele repertoire op smaak brengen. Hier zijn enkele tips om je te helpen je cowgirl-spel naar een hoger niveau te tillen:

  • Omgekeerde cowgirl: In plaats van je partner aan te kijken, probeer je van hem af te kijken. Deze variatie zorgt voor een diepere penetratie en geeft je controle over de hoek en het tempo van de stoten. Experimenteer met verschillende ritmes en ontdek wat voor jou het beste voelt.
  • Voorover leunen: Leun naar voren en plaats uw handen op de borst of schouders van uw partner. Deze variatie zorgt voor meer intimiteit en oogcontact, terwijl uw partner uw lichaam met zijn handen kan verkennen.
  • Hurkende cowgirl: Hurk over je partner heen en laat jezelf op schoot zakken. Deze positie maakt diepere penetratie mogelijk en geeft u controle over de diepte en hoek van de stoot. Het activeert ook uw been- en kernspieren, waardoor een trainingselement aan uw seksuele ervaring wordt toegevoegd.
  • Eén been omhoog: Til één been op en laat uw voet op de schouder of borst van uw partner rusten. Deze variatie zorgt voor een strakkere pasvorm en zorgt voor een diepere penetratie. Het stelt uw partner ook in staat uw cl*tor*s of borsten te stimuleren tijdens het stoten.
  • Dubbele Cowgirl: Nodig een vriend(in) uit of gebruik een dild* of vibrator om het plezier voor beide partners te vergroten. Deze variatie voegt een element van opwinding en verkenning toe, waardoor je je kunt concentreren op plezier zonder je zorgen te hoeven maken over uithoudingsvermogen.

Vergeet niet dat communicatie en toestemming van cruciaal belang zijn bij het verkennen van nieuwe posities en variaties. Neem de tijd om uw wensen, grenzen en eventuele zorgen met uw partner te bespreken. Veel plezier met experimenteren en ontdekken wat jullie beiden het meeste plezier geeft in de cowgirl-positie!

Waarom voelt de positie van een cowgirl beter?

De cowgirlpositie is voor veel paren een populaire en plezierige sekspositie. Er zijn een paar redenen waarom de cowgirl-positie voor beide partners beter kan aanvoelen:

gescheurde en versleten jeans
  • Controle: In de cowgirl-positie heeft de persoon bovenaan meer controle over het ritme, de diepte en de snelheid van de penetratie. Hierdoor kunnen ze hun meest plezierige plekjes vinden en stimuleren.
  • cl*torale stimulatie: Als de persoon bovenop iets naar voren leunt in de cowgirl-positie, kan zijn cl*tor*s tegen het lichaam van zijn partner wrijven, wat voor extra stimulatie zorgt en de kans op een org*sme vergroot.
  • G-spotstimulatie: De cowgirl-positie maakt diepe penetratie mogelijk, wat voor directe stimulatie van de G-spot kan zorgen. Dit kan voor sommige mensen tot intens genot en zelfs spuitende org*smes leiden.
  • Visuele stimulatie: De cowgirl-positie biedt een geweldig zicht voor beide partners. De persoon bovenaan kan genieten van de gezichts- en lichaamsreacties van zijn partner, terwijl de persoon onderaan kan genieten van het zicht op het blootgestelde lichaam van zijn partner.
  • Emotionele band: De cowgirl-positie kan de emotionele band tussen partners versterken door gedurende de hele handeling meer oogcontact, zoenen en intimiteit mogelijk te maken.

Over het algemeen kan de cowgirl-positie beter aanvoelen omdat deze meer controle, verhoogde stimulatie van de cl*tor*s en G-spot, visuele stimulatie en een diepere emotionele band biedt. Experimenteren met variaties op de positie van een cowgirl en de communicatie tussen partners kan het plezier en de tevredenheid die in deze positie wordt ervaren verder vergroten.

Hoe berijd je een cowgirl als een professional?

Als het gaat om het berijden van de cowgirl-positie als een professional, draait het allemaal om vertrouwen, communicatie en techniek. Hier zijn enkele tips om u te helpen deze populaire functie onder de knie te krijgen:

1. Vind de juiste hoek: Experimenteer met verschillende hoeken en posities om te ontdekken wat het beste voelt voor zowel u als uw partner. Dit kan inhouden dat u de hoek van uw heupen of de positie van uw benen moet aanpassen.

2. Neem de controle: Als 'rijder' in de cowgirl-positie heb je de macht om het tempo te bepalen en de diepte en snelheid van de penetratie te controleren. Neem de leiding en experimenteer gerust met verschillende ritmes en bewegingen.

3. Gebruik je handen: Wees niet bang om je handen te gebruiken om het lichaam van je partner te verkennen, jezelf aan te raken of voor extra stimulatie te zorgen. Dit kan het plezier voor jullie beiden vergroten en een extra niveau van intimiteit toevoegen.

4. Betrek je kern: Door uw kernspieren te gebruiken, kunt u de stabiliteit en controle behouden tijdens de cowgirl-positie. Probeer uw buikspieren aan te spannen en uw bekkenbodemspieren te gebruiken om uw bewegingen te verbeteren.

5. Communiceer met je partner: Communicatie is de sleutel in elke seksuele ervaring. Praat met uw partner over wat goed voelt, wat niet, en of er aanpassingen nodig zijn. Dit zal ervoor zorgen dat jullie allebei een plezierige en bevredigende ervaring hebben.

Vergeet niet dat het berijden van de cowgirl-positie als een professional draait om het vinden van wat het beste werkt voor u en uw partner. Geniet van het moment, omarm je zelfvertrouwen en beleef plezier aan het verkennen van de dynamiek van deze opwindende functie!

Inzicht in de fysieke en emotionele aspecten van cowgirlposities

tips en technieken voor een explosieve ervaring (1)

Bij de cowgirl-positie gaat het niet alleen om het uitproberen van verschillende seksposities, maar ook om het begrijpen van de fysieke en emotionele aspecten ervan. Deze positie kan fysiek veeleisend zijn voor beide partners, maar kan ook zeer plezierig en intiem zijn.

Vanuit fysiek perspectief vereist de cowgirl-positie dat de vrouw bovenaan staat en controle heeft over het ritme en de diepte van de penetratie. Deze positie maakt diepere penetratie mogelijk en geeft de vrouw de mogelijkheid om haar cl*tor*s of G-spot met meer controle te stimuleren. De vrouw kan ook experimenteren met verschillende bewegingen en hoeken om de meest plezierige sensaties voor zichzelf en haar partner te vinden.

Hoewel het fysieke aspect van cowgirl-posities belangrijk is, mag het emotionele aspect niet worden verwaarloosd. De cowgirlpositie biedt een unieke dynamiek waarin de vrouw haar zelfvertrouwen kan laten zien en de leiding kan nemen over haar eigen plezier. Dit kan voor beide partners een krachtige en stimulerende ervaring zijn, omdat het open communicatie en vertrouwen mogelijk maakt.

wat er in de spieren gebeurt als ze pijnlijk worden

Bovendien zorgt de cowgirl-positie voor meer oogcontact, intimiteit en verbinding tussen partners. Deze face-to-face positie kan de emotionele band versterken en een dieper gevoel van intimiteit en kwetsbaarheid creëren.

Het is belangrijk op te merken dat cowgirl-posities misschien niet voor iedereen plezierig zijn, en dat het essentieel is om prioriteit te geven aan toestemming, communicatie en comfort tussen partners. Ieder individu heeft zijn eigen voorkeuren en grenzen, en het is van cruciaal belang om deze bij elke seksuele ontmoeting te respecteren en te eren.

Concluderend kan het begrijpen van de fysieke en emotionele aspecten van cowgirl-posities leiden tot een aangenamere en intiemere seksuele ervaring. Door de fysieke sensaties te verkennen, vertrouwen op te bouwen en open communicatie kunnen partners een bevredigende en wederzijds plezierige ontmoeting creëren.

Hoe zorg je ervoor dat de cowgirl-positie geen pijn doet?

Wanneer u de cowgirl-positie aanneemt, is het belangrijk om prioriteit te geven aan uw comfort en plezier. Hier zijn een paar tips om de positie van de cowgirl aangenamer te maken en mogelijk ongemak te voorkomen:

1. Communicatie: Open en eerlijke communicatie met uw partner is essentieel. Laat hen weten of iets ongemakkelijk of pijnlijk aanvoelt, en wees bereid om dienovereenkomstig aanpassingen aan te brengen.

2. Doe het rustig aan: begin langzaam en verhoog geleidelijk het tempo en de intensiteit. Hierdoor kan uw lichaam zich aanpassen aan de positie en wordt de kans op enig ongemak verkleind.

3. Vind de juiste hoek: Experimenteer met verschillende hoeken en bewegingen om te ontdekken wat voor jou het beste voelt. Speel met voorover leunen, rechtop zitten of achterover leunen om een ​​positie te vinden die bij uw comfortniveau past.

4. Ondersteun uw lichaam: Gebruik kussens of kussens om steun te bieden aan uw knieën, rug of andere gebieden die ongemak of vermoeidheid kunnen ervaren tijdens de cowgirl-positie.

5. Smering: Het gebruik van een glijmiddel op waterbasis kan het comfort verhogen en mogelijke wrijving of ongemak verminderen.

6. Schakel het uit: onthoud dat de cowgirl-positie veelzijdig is en dat u deze kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld de omgekeerde cowgirl-positie proberen of verschillende variaties afwisselen om het interessant te houden.

Vergeet niet dat de sleutel tot het genieten van de cowgirl-positie het vinden is van wat het beste werkt voor u en uw partner. Experimenteer, communiceer en geef prioriteit aan uw plezier en comfort boven alles.

tips en technieken voor een explosieve ervaring (2024)

References

Top Articles
News, Rumors and Opinions Monday 2-19-2024
Dinarland Highlights for July 23, 2024
Funny Roblox Id Codes 2023
Dew Acuity
Western Union Mexico Rate
Google Sites Classroom 6X
Aces Fmc Charting
How To Get Free Credits On Smartjailmail
Cosentyx® 75 mg Injektionslösung in einer Fertigspritze - PatientenInfo-Service
Midway Antique Mall Consignor Access
Zachary Zulock Linkedin
LeBron James comes out on fire, scores first 16 points for Cavaliers in Game 2 vs. Pacers
litter - tłumaczenie słowa – słownik angielsko-polski Ling.pl
Synq3 Reviews
Aces Fmc Charting
What to do if your rotary tiller won't start – Oleomac
Craigslist Motorcycles Orange County Ca
7 Fly Traps For Effective Pest Control
Illinois Gun Shows 2022
Palm Coast Permits Online
Bank Of America Financial Center Irvington Photos
Vrachtwagens in Nederland kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL
Keck Healthstream
CDL Rostermania 2023-2024 | News, Rumors & Every Confirmed Roster
How To Level Up Roc Rlcraft
Traveling Merchants Tack Diablo 4
Www.publicsurplus.com Motor Pool
Craigslist Clinton Ar
Drift Boss 911
Menus - Sea Level Oyster Bar - NBPT
Slim Thug’s Wealth and Wellness: A Journey Beyond Music
Walgreens 8 Mile Dequindre
Weldmotor Vehicle.com
Gilchrist Verband - Lumedis - Ihre Schulterspezialisten
Pawn Shop Moline Il
Papa Johns Mear Me
Claio Rotisserie Menu
Jurassic World Exhibition Discount Code
NV Energy issues outage watch for South Carson City, Genoa and Glenbrook
6465319333
Dallas City Council Agenda
Pitchfork's Top 200 of the 2010s: 50-1 (clips)
Puretalkusa.com/Amac
11526 Lake Ave Cleveland Oh 44102
Reli Stocktwits
This Doctor Was Vilified After Contracting Ebola. Now He Sees History Repeating Itself With Coronavirus
Tito Jackson, member of beloved pop group the Jackson 5, dies at 70
antelope valley for sale "lancaster ca" - craigslist
Southwind Village, Southend Village, Southwood Village, Supervision Of Alcohol Sales In Church And Village Halls
Provincial Freeman (Toronto and Chatham, ON: Mary Ann Shadd Cary (October 9, 1823 – June 5, 1893)), November 3, 1855, p. 1
Naughty Natt Farting
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 5995

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.